Segt bloggande....

Om de ens finns nån som följer min blogg så måste den vara helt uttråkad...haha! Jag skriver ju inte alltför ofta här om  man säger så...men kan iaf tala om lite vad som hände i helgen.

På lördagen åkte jag och robert till torgen, shoppade lite smått å gott där, lök. potatis, bröd m.m. Alltid fräscht att köpa lite sådant på torget tycker jag! Billigt e de med! ;) Sen åkte vi och hämtade ut biljetterna till BIG COMEDY som vi var å såg kl 17.00. Där medverkade bla. Johan Glans som bara är sååååå rolig! Jag garvar jag bara ser han på scenen...hehe....

Sen åkte vi ner till Tiger käkade...och sa säga er att de var den sämsta servicen och otrevligaste personalen jag mött på länge. Och maten...den va la rätt god, men inte blev man mätt på långa vägar....hittade om jag letade 7-10 små köttbitar och pastan varså en 5 åring hade ätit upp den lätt och fortfarande vart hungrig!! 

Efter maten åkte vi till EKO och glodde lite....hehe....robert fastnade som vanligt bland filmerna och jag hittade en masagestol som jag satt fastklistrad i största delen som vi var där...och ja....vi knatade nog runt där i ca 40-45 min hahah!! Vi väntade på att åka till Konserthuset och se showen! Och runt 16 tiden tröttnade vi och köpte lite godis, dricka och en tidning och åkte upp till parkeringen vid konserthuset och satt där i solen och läste...faktiskt rätt mysigt....

På kvällen sen så såg vi robinsson och käkade kinamat!! :) MUMS!!!  


I går var vi hos mamma och pappa på en grilkväll under den gråmulna himmelen....så jävla typiskt....sol och blå himmel...fredag....lördag....men serru icke söndag då man vill ha det för att man ska grilla!! Grrr....vår vanliga tur......men maten var iaf god och vi var väl rätt nöjda ändå och vi avslutade kvällen med Wipeout! hahah!! sååå roligt......

Lovar att jag ska försöka blogga lite oftare...jag har ju trotts allt 2-3 trogna läsare ;P 
KRAM PÅ ER!! 


YEEEEEEEEEES!!!!!

JAG VANN!!!! WOHOOOO!!! :D   

Jag har vunnit en biljett till "King of pop" Michael Jackson THIS IS IT! 

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!! :) :) :)  

Och allt är tackvare min underbara mamma som köpte lotterna åt mej.... :D
STOOOOR kram och puss till dej mamsen!!! 
ÄLSKAR DEJ!!



Konserten är den 26 augusti 2009 kl. 18.30
Läääääängtar.......




Jobbhelg!

Har jobbat denna helgen...seg helg men det är ju ungefär som vanligt då när man jobbar helg....när man e ledig går helgen i rasande fart!! Snart får vi semesterschemat som ska vara klart innan onsdag, för då ska ju Helena var borta för operation i ca 1 månad. Ska bli kul att få jobba lite mer...å tjäna lite cash!! :)  

Min semester blir  v.31-34 och i juni den 24-27 åker jag på festival!!! Woho!! Ska bli såååå kul!! Jag och Maria ska till Peace&Love festivalen i Borlänge, å vi får se om nån mer hakar på eller om de bara blir vi....? 

När ska ni ha semester!??? (ni får gärna skriva en kommentar om när..vore kul att veta :P ) 

Ja annars händer fasen inget alls...allt rullar på som vanligt...trist me när de e så.... hehe.... men har ju en gång lovat att jag ska visa bilder på när hallen blir klar och det ska den vara nästa vecka nångång! (förhoppningsvis!) Så de kommer lite bilder så snart allt e klart!! :) 

Igår köpte jag nya löparskor! de kostade 999:- spänn och var riktigt sköna....men vet inte om de e värt de när man inte kommer att springa så ofta...ska ner till stan imojn iaf och kolla lite till...vill ju gärna hitta de "där" perfekta skorna! Eller iaf de som är skönast! :)  Dessa blev de.. ett par Adidas Respones ....(än så länge...för er som känner mej så...kan allt ändras... hehe)

Men har oxå spanat in ett par på Sjöqvist skor också adidas....men hälften så dyra! Säkert ingen direkt skillnad... :P 

Men återkommer efter min shoppingrunda imon..... SE YA!! 


RSS 2.0