STATUS QUO!!!

Det var jättekul på Status!!! Många bra låtar och bra ös! Inte fullsatt men nog nära....vi hade tur med platserna med...satt på bästa stället. Pappa bokade ju in en biljett till Henke bara någon dag innan konserten och då fick han en plats (enligt den han pratade med) 5 stolar bort från oss. Men väl där visade det sig att den var betydligt fler platser i mellan än så....pappa satte sig på den platsen och efter 2 låtar så flyttade han bort till oss eftersom det fanns en ledig plats brevid Robert!! Sån tur vi hade!! :)
 
Mamma och pappa verkade njuta av konserten ordentligt och de var superkul att se! Som att vara tillbaka i ungdomen?!? hehe....vissa verkade iaf vara det ... sååå många roliga fyllos de fanns där...hehe...vi såg flera aspackade gubbar dansa nere vid ståplatserna! haha!! Och ett fyllo en liten bit från där vi satt...han stod upp och dansade en del och jag sa till Robert att snart kommer han trilla...åh mycket riktigt...rätt som de e så trillar han framåt över en tjej, men hon reagerade snabbt och puttade tillbaka honom....usch vad läskigt...tänk om han trillat över helt...fy vad många som kunde blivit skadade!

Aja...efter Status, drog vi till Max och käkade lite....sen drack lingon/blåbärs vodka i bilen när vi åkte ner till stan... (pappa var chaufför! :)) Vi kom in på Olearys GRATIS, om man hade biljett från Status så kom man in gratis innan 23, men vi var där 23.30 och jag fick in oss gratis ändå! :) hihi....Vi drack lite och dansade en del... riktigt kul!!


Hela dagen var riktigt lyckad!!
Tack mamma,pappa och Henke för att ni e så roliga! :D Och tack min underbara Robert för att du är så snäll och bjöd oss alla på denna upplevelsen!! :)
****PUSS & KRAM ÄLSKLING!!****



 Francis Rossi


Francis Rossi och Rick Parfitt


Där är vi!! :) (den gröna ringen)



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0